Begin de dag met een heerlijk ontbijt, voordat je de wandelschoenen aantrekt, ga onderweg lekker picknicken tijdens een mooie fietstocht of verras iemand thuis met een uitgebreid ontbijt of lunch! In een doos of kistje vind je verse broodjes en ander door mij gemaakt lekkers: yoghurt met granola, vruchtensap of smoothie, fruit- of pastasalade, muffin of een wrap. Flesje bubbels of wijn erbij? Geen probleem! Als je iemand verrast met al dit lekkers, kun je er ook een persoonlijke boodschap bij doen. Ik maak er dan iets feestelijks van! Voor de lunch of ontbijt kun je bij Ama la Vida ook een picknick-rugzak lenen met serviesgoed en bestek en een kleedje om op te zitten en al het lekkers uit te stallen. Liever later op de dag gezellig samenzijn met vrienden en familie? Als je zelf voor de drankjes zorgt, regel ik de borrelhapjes! In de zogenaamde borrelbox verzamel ik een lekkere mix van hapjes en knabbels voor je. 

Voor het ontbijt, lunch, picknick of borrel gebruik ik zoveel mogelijk verse ingrediënten en producten. Het is voor mij geen enkel probleem om rekening te houden met voedselintoleranties of -allergieën, als je dat van te voren meldt. 

Kosten ontbijt, lunch, picknick of borrel (vanaf 2 personen): €15,00 per persoon (excl. bubbels of wijn). In overleg kan de doos, kistje of rugzak ook bezorgd worden.

Update cookies preferences