Aanschuiven en aanvallen! Geen zin om zelf te koken, maar wel lekker vegetarisch en/of plantaardig eten? Dat kan bij Ama la Vida in ons huiskamerrestaurant!

 

Diner

 In de avonduren organiseer ik regelmatig een aanschuiftafel: Je schuift dan letterlijk aan onze eettafel aan en je “eet dan wat de pot schaft”, een voor-, hoofd- en nagerecht. Veelal ontmoet je mensen die je niet kent en aan tafel ontstaan de leukste gesprekken, allerlei onderwerpen komen aan bod, samen eten verbindt. Het is een relaxed avondje uit. Als het mooi weer is, zetten we de eettafel buiten in de tuin en in de winter steken we lekker de houtkachel aan in de eetkamer. 

 

High Tea 

In de middaguren is het tijd voor een High Tea: Gezellig met vriendinnen, zussen, collega’s, sportmaatjes (of wie dan ook) allerlei kleine hapjes eten, van warm naar koud en van hartig naar zoet, met een lekkere bijpassende kop thee. De High Tea is ook prima te combineren met een wandeling in het prachtige Heuvelland. Na de wandeling staat al het lekkers voor jullie klaar in onze gezellige eetkamer. 

 

Proeverij 

In samenwerking met PuurOlijf (importeur van pure olijfolies en balsamico’s uit Italië) verzorgt Ama la Vida proeverijen met gerechtjes en hapjes, die gemaakt zijn met de heerlijke olijfolie en balsamico van PuurOlijf. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden! Na afloop kun je jouw favoriete olijfolie of balsamico meteen kopen.

 

 In de toekomst zullen ook proeverijen met andere producten en/of bedrijven worden georganiseerd.

Net als bij de kookworkshops kook ik zoveel mogelijk met verse producten en wil ik mijn gasten graag kennis laten maken met bijzondere ingrediënten en trends in de vegetarische en plantaardige keuken. Voor mij is het geen enkel probleem om rekening te houden met voedselintoleranties of -allergieën, als je dat van te voren meldt. 

 

Wil je de gerechten thuis ook een keer maken? Op de receptenpagina vind je alle recepten terug, naast een groot aantal andere overheerlijke recepten. 

 

Kosten diner “eten wat de pot schaft”: €27,50, incl. tafelwater, excl. drankjes.

 

Kosten High Tea: €30,00, all-in.

 

Kosten proeverij PuurOlijf: €30,00, incl. tafelwater, excl. drankjes.

 

Onder Agenda & Reserveren vind je de data voor de diners, High Tea en proeverijen. Je kunt hier ook een stoel voor de aanschuiftafel reserveren.

Update cookies preferences