Grotere gezelschappen

Voor een groter gezelschap kan Ama la Vida nog meer uitpakken! Ontbijt, lunch of picknick zijn ook voor grotere groepen mogelijk, op een eigen gekozen locatie, in onze eetkamer of gezellig aan een lange tafel in onze tuin met uitzicht over de heuvels. Ook voor een gezellig feestje maak ik graag verschillende warme en koude borrelhapjes.

 

Kleinere gezelschappen

Liever intiem met z’n tweeën of met vrienden of familie eten, een soort private dinner? Ook dat is mogelijk, bij jou thuis of in de eetkamer van ons mooie vakwerkhuis. Aan jou de keuze!

 

Buitenactiviteit

Het is ook mogelijk om het koken of eten te combineren met een buitenactiviteit, zoals een mooie wandeling of een mountainbike- of fietstocht door het prachtige Heuvelland. Tijdens de buitenactiviteit kan Ama la Vida ook voor een snack, drankje of picknick zorgen. Heb je andere wensen: yoga, dansen, schilderen of misschien iets gekkers: Ik stel graag samen met jullie een onvergetelijke (mid)dag samen.

 

Teamuitje of teambuilding

Ook voor bedrijven kan Ama la Vida iets betekenen, niet alleen voor een lunch of borrel, maar ook in het kader van teambuilding. Een team kookt samen een 3-gangen menu met ingrediënten, die in een Black Box worden aangeleverd, zonder recepten. Ik geef tips, maar het team moet het uiteindelijk zelf doen. Op deze manier wordt de creativiteit in het team versterkt, komt het improvisatietalent naar boven en zie je welke rollen de deelnemers hebben in een team. Koken zonder Black Box is ook mogelijk: er wordt dan met recepten gekookt, aan de hand van een thema naar keuze. Er kan ook een wedstrijdelement (Kook Battle) aan worden toegevoegd. Verschillende groepen koken hetzelfde en ik geef per gang aan welke groep het lekkerste gerecht heeft gekookt, het meest creatief is geweest of het koken het beste gemanaged heeft.

Voor de catering en arrangementen lever ik maatwerk en bespreek ik graag de mogelijkheden en de kosten. We maken er dan iets bijzonders van! Ook hier kook ik zoveel mogelijk met verse producten en wil ik je graag kennis laten maken met bijzondere ingrediënten en trends in de vegetarische en plantaardige keuken. Het is voor mij geen enkel probleem om rekening te houden met voedselintoleranties of -allergieën, als je dat van te voren meldt.   

 

Wil je de gerechten thuis ook een keer maken? Op de receptenpagina vind je alle recepten terug, naast een groot aantal andere overheerlijke recepten.

Update cookies preferences